Vertrouwelijkheid

Alles wat in de sessie(s) naar boven komt, wordt vertrouwelijk behandeld. Jouw informatie bespreek ik alleen met jou persoonlijk en nooit met derden.

Meer informatie over persoonsgegevens kun je in de privacyverklaring lezen.

Paarden

Bij een sessie maak ik gebruik van een of meerdere paarden. Het doel van de sessie, het aantal mensen en de conditie en stemming van de paarden bepaalt met welk(e) paard(en) ik werk.

Er wordt niet op de paarden gereden. Je gaat niets over het paard leren of het paard iets leren. En je hoeft geen ervaring met paarden te hebben.

Vind je paarden spannend? Dan nemen we alle tijd om rustig kennis te maken en te onderzoeken wat jij nodig hebt.

Werkwijze

Als coach maak ik gebruik van Equine Assisted Coaching (EAC) en/of de CREF-methode. Bij beide methodes hebben de paarden een prominente rol.

Nadat we contact hebben gehad per e-mail of telefonisch vindt het intake gesprek plaats. In dit gesprek maken we nader kennis met elkaar en onderzoeken we waar de vraag ligt. Samen bekijken we of we verder gaan met EAC of CREF.

Na de intake vinden de vervolgsessies plaats.

Waar nodig geven we een stukje psycho-educatie, waarin je leert hoe jouw brein invloed heeft op je handelen.

Tijdsduur

Individuele sessie(s) duren over het algemeen 1 uur. Duosessie ongeveer een tot anderhalf uur. De tijdsduur van groepssessie wordt in overleg met de opdrachtgever afgestemd en zijn afhankelijk van de situatie. Is het onderdeel van een ander programma of staat de sessie op zich.

Locatie

Ik werk in principe op onze eigen locatie in Maasbommel. Heb je zelf een paard en wil je graag daar mee gecoacht worden? Ook dat is mogelijk.

Kledingadvies

Het is goed om tijdens de sessie makkelijke kleding te dragen. Zorg voor stevige schoenen of laarzen waarop je goed uit de voeten kunt. Omdat we een groot deel van de tijd buiten zijn (ook bij regen of vorst), is het verstandig om kleding mee te nemen die past bij het seizoen (zonne-, water- of koudebestendige kleding).