Favicon

Onze samenwerking verloopt zo stroef. Ik snap niet waarom?
Waarom luister mijn collega niet naar me?
Soms snap ik mijn vriendin helemaal niet?
Mijn partner is vaker thuis en dat is moeilijk.

Hoe gaan we antwoorden vinden?

Net als bij de individuele coaching zal het paard jullie gedrag spiegelen en dat geeft inzicht. Zowel in jullie individuele handelen als het gezamenlijk gedrag. Samen gaan wij op zoek naar inzicht in jullie gedrag- en denkpatronen, jullie overtuigingen en waarden. Door te ervaren in activiteit(en) die jullie met het paard gaan uitvoeren.

We bespreken de observaties, die van mij en die van jullie. We reflecteren hoe jullie met elkaar omgaan. Is dit wenselijk of willen jullie dat anders gaat? Door de activiteit nogmaals uit te voeren kunnen jullie ervaren wat er anders is. En of dit bij jullie past.

Waarom duo coaching met behulp van paarden?

Het paard helpt door zijn reactie in de activiteit om inzicht te krijgen. Inzicht in wat er gebeurd, in jullie samenwerking en jullie communicatie. Wat is de reactie van de ander én het paard op jouw gedrag? En wat betekent dit in jullie relatie? Samen met het paard gaan jullie hiermee experimenteren. Jullie hebben je eigen oplossing(en) in handen. Samen met het paard gaan we daar naar op zoek. Daarom maak ik voor duo coaching gebruik van de EAC methode.

Voor wie is duo coaching geschikt?

Voor iedereen die hun onderlinge relatie/samenwerking wil verbeteren. Denk daarbij aan: echtparen, koppels, (beste) vrienden, collega’s of ouder-kind-relaties.

Sessies en samenstelling

Wij gaan samen – jullie twee, het paard en ik (coach) – in één of meerdere sessie op zoek naar antwoorden op jullie vragen.